Założycielami i właścicielami VIP Catering w Poznaniu jest małżeństwo Urszula i Janusz Kaczmarkowie, miłośnicy i pasjonaci dobrej kuchni. Na początku działalności tj. od roku 1995, firma prowadziła bufet w budynku ENEA S. A. w Poznaniu, a zatrudnienie wynosiło wówczas 3 pracowników. W 1998 roku VIP Catering przejęła prowadzenie stołówki i bufetu w Akademii Muzycznej w Poznaniu, a od 2003 roku prowadzi także kuchnię centralną i obsługuje stołówkę w szkole na osób. Czecha. Rok 2003 dla VIP Catering stał się przełomowy, ponieważ właśnie w tym roku nastąpił intensywny rozwój firmy w kierunku obsługi profesjonalnego cateringu na terenie nie tylko Poznania, ale również całej Polski i Europy.

Na wykonanie oferty cateringowej wpływ ma wiele czynników. Z punktu widzenia Klienta informacje mogą wydawać się nieznaczące, a dla dostawcy są ważne dla stworzenia wiarygodnej wyceny.  Aby zapytanie cateringowe było kompletne, aby zaoszczędzić czas zarówno Klienta, jak i wykonawcy, należy uwzględnić w nim wiele informacji. Jakie informacje należy umieścić w zapytaniu cateringowym? Rodzaj wydarzenia. Istotne jest podanie informacji o randze i rodzaju spotkania, począwszy od jubileuszu, przez konferencję czy szkolenie. Dla VIP Catering Poznań jest to jedna z najważniejszych danych potrzebna do skomponowania menu i oferty.

os. Czecha 59, 61-288 Poznań

kom.: 601 418 556

NIP: 782-15-04-343, Regon: 630194350