Menu bankietowe
przykład
Zakąski zimne
-
Polędwiczka wieprzowa faszerowana kaparami
-
Delikatny pieczony rostbef z jajkiem przepiórczym
-
Pstrąg gotowany z cytryną garni
-
Specjał drobiowy z suszonymi pomidorami
-
Płatki szynki z kulkami mozarelli
-
Roladka ze schabu z papryką i serem gouda
-
Polędwiczka z ziołami zapiekana w cieście francuskim
-
Dodatki:
Kosze z wyśmienitym świeżym pieczywem, masełka dekoracyjne smakowe
Finger food
-
Tatar z łososia na pumperniklu
-
Tatar wołowy na toście
-
Roladki z łososia wędzonego i serka mascarpone
-
Humus z nutką sezamu i oleju z rydzyka na podpłomyku
-
Roladki z cukinii z suszonymi pomidorami i serem feta
Zupy
-
Zupa krem z włoskich pomidorów z mozzarellą
Danie ciepłe
-
Kaczka pieczona po polsku z jabłkami
-
Sakiewki drobiowe faszerowane suszonymi pomidorami
-
Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym
-
Indyk po tajsku z mleczkiem kokosowym
-
Łosoś zapiekany w płatkach migdałów
-
Dorsz duszony w winie z rozmarynem
-
Patelnia pierogów ze szpinakiem w cebulowym kożuszku
-
Dodatki:
Aromatyczny ryż jaśminowy, mini kopytka, ziemniaki zapiekane z ziołami, frytki stekowe lub frytki z batata bukiet warzyw blanszowanych na ciepło kapusta czerwona z jabłkami i pomarańczami, pieczarki z rusztu na klarowanym masełku
Sałatki
-
Carpaccio z buraka na rucoli z kozim serem i dresingiem
-
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
-
Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi, parmezanem i sosem winegret
-
Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą
Desery
-
Mini jabłecznik
-
Mini sernik wiedeński
-
Mini tiramisu w szklaneczce
-
Mini brule w szklaneczce
-
Babeczki z owocami
-
Eklerki bankietowe
-
Owoce filetowane kompozycje
Napoje
-
Soki owocowe 100 % (pomarańcz, jabłko, grejpfrut)
-
Woda mineralna z cytryną i liściem mięty
-
Kawa
-
Herbata w kopertach
-
Mleczko, śmietanka, cukier biały/trzcinowy, cytryna

os. Czecha 59, 61-288 Poznań
kom.: 601 418 556
NIP: 782-15-04-343, Regon: 630194350